Vrijmibo

Vrijdag 17 mei is er een gezellige vrijdagmiddagborrel, vanaf 15.00 uur. Dit in het kader van de Week van de Stenen Winkel.
In de week van 12 tot 18 mei vindt de week van de stenen winkel plaats. En daarom wil ik jullie deze week extra bedanken voor al jullie bezoekjes aan mijn winkel en extra uitnodigen om deze week ook naar de winkel te komen. Deze week heb ik een cadeautjesregen. Bijna alle merken doen weer mee en bij je aankoop ontvang je een cadeau naar keuze. Tevens is er een winactie. Er zijn 10 cadeaubonnen van 50 euro te winnen. Aan het einde van de week ga ik onder alle klanten die iets gekocht hebben 10 prijswinnaars trekken.

 

Vrijdagmiddag netwerkborrel

Er zijn twee netwerkborrels georganiseerd. Dit is een vrijdagmiddagborrel met klanten die in hetzelfde werkgebied werkzaam zijn. Omdat zij liefde voor mooie kleding en liefde voor hun werk delen. Zodat zij elkaar kunnen ontmoeten, mooie gesprekken kunnen voeren en natuurlijk mooie kleding te passen.

De eerste is op vrijdag 31 mei en is voor klanten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. En dan in brede zin, van specialist tot huisarts en van manager tot adviseur. 

De tweede is op vrijdag 7 juni en is voor klanten die werkzaam zijn op het gebied van duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling. En ook hier in brede zin, van directeur bij de gemeente of een technisch bedrijf tot zelfstandig adviseur op het gebied van duurzaam bouwen en verduurzaming van de energie tot de voedselproductie.


Ik ben trots op het feit dat ik zoveel boeiende vrouwen als klant heb en wil jullie heel graag met elkaar kennis laten maken. Want Carla is meer dan een winkel, Carla is een ontmoetingsplaats voor allemaal leuke vrouwen.

  • Vrijmibo
    Vrijmibo

    Vrijdag 17 mei is er een gezellige vrijdagmiddagborrel, vanaf 15.00 uur. Dit in het kader van de Week van de Stenen Winkel.
    In de week van 12 tot 18 mei vindt de week van de stenen winkel plaats. En daarom wil ik jullie deze week…

© 2016 - 2024 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel