Klanten over Carla

Wil je meer weten wie er graag bij Carla komen en waarom? Lees hieronder meer over de klanten van Carla.

Nevin Ozutok

Nevin Ozutok is lid van de Tweede Kamer voor Groen Links.  Ik ontmoette Nevin voor het eest toen ze wethouder economische zaken was in het Stadsdeel Oost. Ze hield een spreekuur voor ondernemers, ‘ s avonds in een café. Een goed initiatief. Dat werd een leuk gesprek! Sindsdien komt Nevin regelmatig bij mij in de winkel.  Ze is een bijzonder, idealistisch, lief, gedreven en ontzettend mooi mens!

 

Marianne Visser

Op zaterdagmiddag 17 augustus liep ik de winkel van Carla binnen. Ik was nieuwsgierig naar de nieuwe collectie. Ik viel als een blok voor een donkerrode jurk met gebreide  bovenkant. Ook de jurk gemaakt van een stof met een sfeervolle tekening, wilde ik uitproberen. De jurken stonden goed. Met de fotograaf die Carla in de winkel had uitgenodigd ging ik naar buiten om me te laten fotograferen. Dat was wat onwennig maar ook leuk om mee te maken. Ik ben blij met de nieuwe jurken en met de mooie foto’s van mijzelf in mijn eigen buurt.
 

 

Anne-Renée Wahab

Anne-Renée is 24 jaar en studeert aan de Hogere Hotelschool. Ze is met haar eindscriptie bezig. Ze woont in Amsterdam en ze blijkt een prachtig model te zijn! 

 

"De vrolijke kleurrijke jurken van Carla roepen mij naar binnen, maar Carla is gevaarlijk voor degene die alleen denkt te gaan kijken. Zodra er weer een jurk opeens per ongeluk om mij heen valt ben ik altijd op slag verliefd en neem ik 'm mee. Daar kan ik niets aan doen; het is een eigenschap die ik heb geërfd van mijn moeder . Samen flaneren we dan ook regelmatig door de winkel om de nieuwe, altijd elegante en vrolijke jurken te ''bekijken''. Mijn moeder heeft er een handje van ook daadwerkelijk álle jurken te passen. Dat is de reden waarom ik zo graag met haar daar naartoe ga! Eigenlijk staat alles haar goed, maar af en toe kunnen we niet anders dan lachen wanneer ze met, een voor haar, zeer onflatteuze jurk het pashokje uitspringt. Dit is zo'n jurk die ze per se  wilde proberen waarvan Carla natuurlijk allang had gezien dat het geen fraai plaatje zou worden. 
Het om beurten passen en keuren van de oufits in combinatie met de unieke jurken en de persoonlijke aandacht van Carla levert uiteindelijk  een gezellige middag en een fantastisch resultaat op. Zo lopen mama en ik altijd als twee zonnetjes met een nieuwe lievelings outfit naar buiten :) ! 
Na zo'n succesvol uitje drinken we een borrel om de hoek, wat bij ons vaak nog wel eens kan uitlopen op diner en soms zelfs, eventueel, op een hele gekke vrijdagavond, in een nazakkertje bij Ruk en Pluk. Ze is mijn moeder, maar ook wel een beetje mijn vriendin. Ze is vrolijk, een beetje gek en de liefste. Ze is voor mij een voorbeeld en ik hoop dat ik later net zo stijlvol door het leven paradeer als zij".

Hanna Wahab

Hanna is beleidsadviseur medezeggenschap bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. Zij werkt in Alkmaar. Als adviseur medezeggenschap werkt zij voor en geeft zij advies aan de ondernemingsraad, verpleegkundige adviesraad en cliëntenraad.

Zij is getrouwd en heeft een dochter, Anne-Renée en een zoon.  Hanna woont sinds 4 jaar weer in Amsterdam nadat ze toen de kinderen klein waren in Castricum waren gaan wonen. Sinds ze weer in Amsterdam woont komt ze bij Carla. Eerst met haar man, maar de laatste tijd ook met haar dochter of met vriendinnen.

 

Inssaf Cherif

Inssaf Cherif is bestuurssecretaris van het college van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie in Den Haag.

Inssaf over Carla
" Bij Carla kun je altijd terecht voor een outfit of een leuk praatje. Ze kent haar buren en klanten goed, ook als ze van ver komen. Bijzonder aan Carla is het unieke aanbod en de persoonlijke aandacht in de modezaak. Geen verhaal of verzoek is haar te gek. Dit maakt dat Carla een zaak is waar ik graag kom. Mijn outfits voor werk zijn zakelijk, maar hebben altijd een vrouwelijke touch. Dat ik daar bij Carla voor aan het juiste adres ben, maakt shoppen bij Carla heel fijn."

 

Gertrude van den Brink

 

Gertrude van den Brink is bestuursvoorzitter in de zorg. In 2018 is zij gekozen tot zorgmanager van het jaar.

Gertrude over Carla

Bij Carla slaag ik vrijwel altijd. Zij heeft oog voor mooie en draagbare spullen. Ik vind het belangrijk dat kleding moet passen bij wie je bent en lekker moet zitten, ook aan het einde van een dag met autoritten en vergaderingen moet de kleding nog netjes zijn. Het liefst draag ik warme aardetinten dus ik hoop ieder seizoen dat Carla dat heeft hangen in de rekken.

 

Belinda van Boxtel

Belinda van Boxtel werkt als docente bij het MBO College Zuid van het ROC Amsterdam. Zij geeft lessen beroepsvaardigheden in de juridische dienstverlening. Daarnaast coacht en begeleidt ze studenten tijdens de stage en bereidt ze studenten voor op hun vervolgstudie. 

Belinda over Carla

"ik kom graag bij Carla vanwege de grote keuze in jurkjes die zowel vrouwelijk als stoer gedragen kunnen worden. De persoonlijke aandacht en het advies van Carla vind ik ook fijn".

 

Marrianne Groeneveld-Klunder 

"Mijn naam is Marrianne Groeneveld-Klunder en ik ben de CHRO voor SHV Energy, een bedrijf met zo'n 16.000 medewerkers wereldwijd dat onderdeel uitmaakt van het Nederlandse familiebedrijf SHV.
Ik heb Carla leren kennen via mijn vriendin Riemke en ben altijd weer aangenaam verrast door de brede collectie en keuze uit verschillende merken en stijlen. De persoonlijke aandacht en informele sfeer in de winkel dragen zeker bij aan het winkelplezier". 

Riemke de Vries
 

"Zes jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar het onderwijs. En sindsdien ben ik schoolleider van basisschool de Bron in de Staatsliedenbuurt. Mijn doel is om al mijn leerlingen met gelijke kansen de maatschappij in te sturen. Dat is niet vanzelfsprekend. Waar je wiegje heeft gestaan, is nog vaak bepalender voor succes, dan je talenten. Ik kom graag bij Carla omdat zij net zoveel van mooie jurkjes houdt als ik. Het lukt me dan ook niet om zonder iets nieuws de deur uit te lopen!".

 

Julie van HeterenJulie werkt bij de Vervoerregio Amsterdam als programma manager Smart Mobility.   "Smart mobility is een heel breed onderwerp. Het is de digitalisering van de mobiliteit. Aan de ene kant gaat het over verkeer en techniek en aan de andere kant over mensen, een boeiende combinatie. Hoe bezorgen we mensen een goede reis van A naar B? En wat betekent smart mobility voor de rol van de overheid?"
 
Julie over Carla
Carla weet precies wat ik wel en niet mooi vind en wat me staat. Op mijn werk krijg ik regelmatig de vraag waar ik toch al die mooie jurken koop. Ik verheug me altijd weer op de nieuwe collectie: even de tijd nemen om te shoppen, vaak samen met een vriendin. Het is een feestje om dan van alles uit te proberen. Carla daagt me ook uit om  iets te passen wat ik niet zo snel zelf zou kiezen. En dat heeft vaak geleid tot een verassende keuze met veel complimenten van het thuisfront en collega’s op het werk.  

 

Giannina Scarteddu

Giannina Scarteddu is Senior Adviseur Online Dienstverlening bij de Sociale Verzekeringsbank.

Giannina over Carla
"Carla heeft een fantastische en verrassende collectie jurken. Stoer, zakelijk en vrouwelijk. Ook in kleine (!) maten. Daarom kan ik altijd bij haar slagen. Jurken die ik niet alleen voor m'n werk draag, maar ook met andere accessoires in m'n vrije tijd of naar een feestje. Carla weet precies wat je goed staat en zal je nooit iets opdringen. En het leuke is dat ze je behoedt voor wat ik 'veilige keuzes' noem. Het gebeurt dus wel eens dat ik de winkel uitga met een outfit die ik op voorhand nooit 'uit het rek getrokken' zou hebben. Mijn credo : mooie kleding geeft kleur aan je bestaan, zelfs al is het een zwarte jurk!"

Astrid BruinsmaAstrid woont al ruim dertig jaar heel tevreden en gelukkig in Amsterdam-Oost. Zij werkt op de Zuidas.
"Door de jaren heen is de buurt enorm veranderd. Alhoewel ik soms het rommelige karakter van Amsterdam-Oost uit mijn studententijd mis, geniet ik enorm van het Oosterpark, leuke restaurantjes en fijne speciaalzaken waaronder die van Carla".  "Als het weer het toe laat, spring ik dagelijks op de fiets naar mijn werk op de Zuidas. "As op de Zuidas" houdt zich bezig met tax compliance voor met name Japanse multinationals. Omringd door veel blauwe en grijze pakken, draag ik graag een jurkje van Carla. De ene keer in stemmig zwart, de andere keer lekker fleurig."

Astrid over Carla
"Ik kom al jaren graag bij Carla. De collectie is altijd prachtig waardoor ik meestal een keuze probleem heb. Gelukkig is Carla streng en rechtvaardig.  Met een kritische blik volgt ze mijn pasacties: hokje in en hokje uit .... Uiteindelijk loop ik heel blij met een mooi ingepakt tasje de deur weer uit. Het komt regelmatig voor dat ik een jurkje, dat in eerste instantie is afgevallen, alsnog later kom ophalen.
Van wat ik tot nu toe van de wintercollectie heb gezien, verwacht ik veel moois te dragen deze winter!"


 

Sandra van der Zee

 

Sandra is makelaar bij Pappie & Van der Zee Makelaars:

"Ik kom graag bij Carla aan de Middenweg, een mooie winkel in mijn buurt. Carla kent mijn smaak en geeft goed en eerlijk advies. De collectie verandert regelmatig, dus altijd leuk om weer eens binnen te lopen."

 


Franscé Verdeuzeldonk

 

Franscé is interim-strategisch adviseur en woordvoerder; mensen schakelen haar in als ze -of hun organisaties- aandacht willen in de pers, of juist niet.

Over Carla
Toen Carla haar winkel opende, was ik er als de kippen bij. Ik ben namelijk een echte jurkendame. Heb een kast vol en aankopen bij Carla voeren de boventoon. Zo’n snoepwinkel vol met moois is echt mijn ding. Carla is altijd hartelijk als je binnenkomt en ze is eerlijk over wat wel en niet staat. Dat waardeer ik enorm. Ik ben trots als ik rondloop in weer een nieuwe aankoop en loop dan altijd even binnen om mezelf te showen! Staan we samen te glimmen: wat geeft dat een rijk gevoel.

 

 

 


Annemarie Breet 

Annemarie Breet is zelfstandig coach en trainer. Ze is eigenaar van BRAZA Training & Coaching. Ze geeft 1-op-1 coaching en begeleidt groepen. Annemarie geeft mensen inzicht in het effect van hun gedrag in communicatie met anderen. Ze stimuleert haar coachees en cursisten te experimenteren met verschillend gedrag, en vervolgens te zien welk resultaat dit oplevert.            
Daarnaast werkt Annemarie als docent Persoonlijke Ontwikkeling aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook is ze daar docent Coaching en assessor. Ze is werkzaam bij de Masteropleidingen Urban Management en Social Work. 
 
 Over Carla
"Ik kom al meer dan tien jaar met veel plezier bij Carla. Carla verkoopt prachtige kleding. Bovendien heeft Carla oog voor stijl, ze luistert goed en denkt met je mee."

 

 


Hermien Kosian

Hermien Kosian

Hermien is partner en mede eigenaar van Changekitchen. Zij helpt organisaties beter, leuker en flexibeler te maken.  Haar werkterrein is vaak de langdurige zorg en daar ligt haar hart ook. "Medewerkers en cliënten hebben het voor het zelfde geld een stuk leuker en dat wil toch iedereen!"

Hermien over Carla

Ik draag heel graag jurkjes van Carla. Daar voel ik me goed in en ze maken mij en mijn (werk) omgeving een stukje leuker!"


Anne Wilbers

Anne is bestuurder van een grote landelijke werkende woningcorporatie.

" Ik geniet enorm van mijn werk vanwege de uitdagende vraagstukken die we hebben, maar zeker ook omdat heel tastbaar is wat we doen, namelijk betaalbare woningen voor mensen met een kleinere beurs". 

Anne over Carla 
"Voor mijn werk zie ik er graag representatief uit. Ik kom graag bij Carla omdat Carla precies weet wat bij me past. Als ik iets gezien heb in de etalage of in de Neuwsbrief kan ik het vaak al telefonisch afstemmen! En ze geeft je altijd een eerlijk advies, dat is precies wat ik zoek!". 

 


Marise Ent 

t

Marise werkt als Projectmanager voor het Ingenieursbureau van Amsterdam

Marise over Carla
"'Tot voor kort droeg ik naar mijn werk altijd een broek, een jasje en hoge hakken maar de aanschaf van een paar mooie jurken heeft daar verandering in gebracht. Momenteel draag ik met veel plezier een goed passende jurk. Voor mijn jurken ga ik bij voorkeur naar Carla aan de Middenweg, een van de mooie winkels bij mij in de Watergraafsmeer.
Carla kent m'n maat, weet wat me staat en geeft goed en eerlijk advies.
De collectie is gevarieerd en wisselt met regelmaat waardoor het altijd leuk is om even binnen te lopen en door de rekken te gaan voor een mogelijke nieuwe aanwinst. "
 


Sigrid Weimar

Sigrid is sinds kort Product Content Owner bij Evi van Lanschot. Daarvoor is zij werkzaam geweest als Jurist en Compliance officer binnen de financiële sector.

Sigrid over Carla
"Ik woon in de buurt en kom inmiddels al jaren met veel plezier in de winkel. Carla is ontzettend betrokken bij haar klanten en dat merk je. Ze weet precies wat mij qua model wel en niet staat en welke kleuren ik goed kan hebben. Ze is kritisch en dat is prettig. Het enthousiasme waarmee ze te werk gaat is aanstekelijk en je bent ervan verzekerd dat je met een geslaagde keuze naar huis gaat. Ik heb veel complimenten in ontvangst mogen nemen met jurken van Carla aan!"

 


Kim Coppes

Kim is dagvoorzitter, moderator, interviewer en trainer bij haar eigen bedrijven kimcoppes.nl en lerenmodereren.nl

Kim over Carla 
" Een vriendin wees me ooit op Carla en zei: 'dat is echt een Kim-winkel'. Klopt helemaal. Ik zit veel congressen en bijeenkomsten voor, allemaal met een andere sfeer of doel. Ik sta dan steeds behoorlijk in beeld. Bij Carla vind ik altijd wel een mooie vrouwelijke jurk voor de gelegenheid. Ook door het deskundig advies. Carla kent me en weet wat me staat. Zo'n goede jurk geeft mij zelfvertrouwen."


Birgitte de Maar

Birgitte is lid van de  Raad van Bestuur van Woningstichting Rochdale

Birgitte over Carla

"Waarom aanmodderen in warenhuis of webshop als je ook naar Carla kan? Voor mijn werk (bestuurder van een woningcorporatie in Amsterdam) kleed ik me graag vrouwelijk en zakelijk. Niet te tuttig, niet te frivool. In de winkel van Carla vind ik tal van jurken die aan die criteria voldoen. Carla heeft een ijzersterk geheugen voor wat ik wel en niet wil, en heeft een oprechte mening of het juist wel of wellicht niet staat. Ze heeft een prachtige collectie. Elk seizoen weer. "


Audrey Moestadja

 

Audrey Moestadja is manager Finance & Control bij het Stedelijk Museum Amsterdam. Haar hele werkzame leven heeft zij gewerkt als financieel manager bij instellingen binnen de culturele sector. 
"Een paar jaar geleden liep ik de winkel van Carla binnen, ik fietste er vaak langs (na sluitingstijd want na het werken op weg naar huis). De etalage ziet er altijd zo mooi uit. En het bleek dat niet alleen de etalage er mooi uit ziet, de collectie was ook top. Carla zal nooit een jurk verkopen die niet goed zit, zij is heel eerlijk in haar mening. Als ik een jurkje van Carla aan heb krijg ik steevast complimenten, een collega vroeg eens of ik mijn jurken op maat liet maken."

 


Heleen Jansen


"Ik werk voor een internationaal PR- en Communicatiebureau in de Amsterdamse Houthavens. Een erg leuke, afwisselende baan waarbij ik klanten adviseer over de juiste communicatiestrategie.

Over Carla

"Ik vind het belangrijk om er in mijn werk representatief uit te zien. Ik hou van kleur en vrouwelijke kleding en daarvoor ben ik bij Carla aan het goede adres. Carla denkt met je mee, en is ook heel eerlijk als iets je niet staat. Ze heeft ieder seizoen weer een prachtige collectie. Een bezoek aan Carla is een geslaagd bezoek! "


Josja van der Veer (rechts op de foto) 

Josja van der Veer is directeur van de Facilitaire Campus Organisatie (FCO) van de Vrije Universiteit. Zij houdt zich onder meer bezig met het ontwikkelen van de nieuwe stadscampus op de Zuidas.  Ze is tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van Hello Zuidas.
"Het mooie van de VU Campus is de energie, de diversiteit en de kosmopolitische sfeer. Je hoort er alle talen. Een ontmoetingsplek voor studenten, hoogleraren, voor iedereen."

Josja over Carla
"Carla is mijn favoriete modewinkel. Door haar persoonlijke benadering en de gedetailleerde kleding met een fantastische pasvorm. Ze weet precies wat goed voor je is. En dat mag je dan kopen."

 


Katarina Hartgers

Katarina is gediplomeerd social media specialist, gespecialiseerd in het bedenken en implementeren van social media strategieën voor bedrijven. Naast het geven van praktische social media workshops, beheert zij de social media voor een reeks bedrijven die het schrijven en plaatsen van berichten aan haar hebben uitbesteed. Haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven komt goed van pas bij het online werken aan naamsbekendheid voor een product of dienst.

Over Carla
"Precies 1 jaar geleden werd ik door een vriendin uitgenodigd voor een ladies night bij Carla. We kregen er kleuradvies en konden er volop jurkjes passen. Ik werd meteen verliefd op een zwart jurkje met oranje bloemen van Diva. Het zat me als gegoten. Dat was mijn eerste succesaankoop. Inmiddels ben ik een aantal jurkjes verder, die stuk voor stuk zitten alsof ze voor mij zijn gemaakt. Carla weet precies wat bij me past en door de sfeer en ruimte in de zaak, vind ik het er ook fijn om te passen. 


 

© 2016 - 2024 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel