Menu

Klanten over Carla

Wil je meer weten wie er graag bij Carla komen en waarom? Lees hieronder meer over de klanten van Carla.

Sigrid Weimar 

Sigrid is sinds kort Product Content Owner bij Evi van Lanschot. Daarvoor is zij werkzaam geweest als Jurist en Compliance officer binnen de financiële sector.

Sigrid over Carla

"Ik woon in de buurt en kom inmiddels al jaren met veel plezier in de winkel. Carla is ontzettend betrokken bij haar klanten en dat merk je. Ze weet precies wat mij qua model wel en niet staat en welke kleuren ik goed kan hebben. Ze is kritisch en dat is prettig. Het enthousiasme waarmee ze te werk gaat is aanstekelijk en je bent ervan verzekerd dat je met een geslaagde keuze naar huis gaat. Ik heb veel complimenten in ontvangst mogen nemen met jurken van Carla aan!"

 


Kim Coppes

Kim is dagvoorzitter, moderator, interviewer en trainer bij haar eigen bedrijven kimcoppes.nl en lerenmodereren.nl

 

Kim over Carla 


" Een vriendin wees me ooit op Carla en zei: 'dat is echt een Kim-winkel'. Klopt helemaal. Ik zit veel congressen en bijeenkomsten voor, allemaal met een andere sfeer of doel. Ik sta dan steeds behoorlijk in beeld. Bij Carla vind ik altijd wel een mooie vrouwelijke jurk voor de gelegenheid. Ook door het deskundig advies. Carla kent me en weet wat me staat. Zo'n goede jurk geeft mij zelfvertrouwen."


Birgitte de Maar

 

"Waarom aanmodderen in warenhuis of webshop als je ook naar Carla kan? Voor mijn werk (bestuurder van een woningcorporatie in Amsterdam) kleed ik me graag vrouwelijk en zakelijk. Niet te tuttig, niet te frivool. In de winkel van Carla vind ik tal van jurken die aan die criteria voldoen. Carla heeft een ijzersterk geheugen voor wat ik wel en niet wil, en heeft een oprechte mening of het juist wel of wellicht niet staat. Ze heeft een prachtige collectie. Elk seizoen weer. "


 

© 2016 - 2018 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel