Contact en openingstijden

" Laten we vandaag op afstand blijven, om elkaar morgen nog sterker te omarmen".

Dit is een mooie uitspraak van de Italiaanse premier.

Ik heb besloten om in verband met het corona virus tijdelijk dicht te gaan. Het is nu belangrijk om de verspreiding van het virus te vertragen. Ik zie dat velen van jullie daar alles aan doen en zoveel mogelijk thuis blijven. Ik zie ook dat restaurants besluiten om te sluiten.

Ik hoop dat jullie begrip hebben voor dit besluit en dat je me hierin steunt.
Deze situatie is voor iedereen moeilijk. Voor iedereen heeft het gevolgen. Ik hoop dat, als we allemaal zoveel mogelijk gehoor geven aan de oproep om thuis te blijven, ook als je geen klachten hebt, de verspreiding kan worden vertraagd.

Ik zou graag contact willen houden met jullie, elkaar blijven ontmoeten, via mijn nieuwsbrief en via social media. Ik zou het bijvoorbeeld fijn vinden een reactie te horen op dit bericht. Ik zou het ook fijn vinden als je me gaat volgen op social media (als je daar op zit en me nog niet volgt). Of schrijf een mooie review op facebook (daar heb je nu wellicht tijd voor).

Wil je graag winkelen, dan hoop ik dat de webshop voldoende is voor je. Mocht je vragen hebben of iets anders willen bestellen laat het me dan weten. Ik ga niet op afspraak open, maar kan wel bestellingen (laten) bezorgen. 
Laat me weten wat je eventueel nodig hebt.

En mocht je mij verder willen steunen? Dan kun je een cadeaukaart kopen, via de webshop of via de mail, die je na deze crisis kunt gebruiken.

Mail me op 
info@carlavoorvrouwelijkemode.nl
of app of bel me op
0651700800 of bestel op
www.carlavoorvrouwelijkemode.nl

Veel sterkte en gezondheid in deze rare tijd!

 

 

 

Carla is te vinden aan de Middenweg 34 te Amsterdam

Carla is op zondag en maandag gesloten. Je kunt op deze dagen een afspraak maken voor private shopping of met een groep vriendinnen, collega's of medewerkers afspreken.

Wil je iets vragen over de collectie in de webshop, de maatvoering, de materialen of wil je iets weten over een dresscode voor een feest dan kun je altijd contact opnemen door een mail te sturen naar info@carlavoorvrouwelijkemode.nl.

Carla

Middenweg 34

1097 BP Amsterdam

06 51700800

020 4657020

info@carlavoorvrouwelijkemode.nl

www.carlavoorvrouwelijkemode.nl

 

Openingstijden 

Zondag           gesloten

Maandag        gesloten

Dinsdag           11.00 uur- 18.00 uur

Woensdag       11.00 uur- 18.00 uur   

Donderdag      11.00 uur- 18.00 uur

Vrijdag             11.00 uur-  18.00 uur

Zaterdag          11.00 uur-  18.00 uur

 

 

© 2016 - 2020 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel