Moeders en dochters

Ik heb een aantal fotoshoots gedaan in de serie Klant als model met moeder en dochter als model. En dat heeft voor mooie foto's gezorgd. Ik vraag altijd aan de modellen of ze iets willen schrijven over zichzelf en over de winkel.

Saskia van Es en haar dochter Willemijn

 

 

Angelina Peerdeboom en haar dochter Lena

 

Angelina is moeder van 3 dochters. Lena is de jongste en had haar moeder een fotoshoot cadeau  gegeven. We hadden een superleuke middag in Huize Frankendael. Angelina is samen met haar man eigenaar van Ceresagrar, een agrarisch bedrijf.

 Lena heeft Creative Design gestudeerd en is leuk om te volgen op haar Instagram account

 

 

 

 

Yolande Brada en dochter Marrit Velt

"Ik ben Yolande Brada en ik ken Carla vanaf het begin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig prachtige jurken gekocht en ik kom er nog steeds met heel veel plezier. Ik ben actief in de sportwereld en in het bijzonder voor scheidsrechters voor alle sporten. Om die reden draag ik graag sportieve kleding en ik ben dan ook superblij dat Carla tegenwoordig ook hele mooie pakken en jasjes in haar collectie heeft.

 

Het rood-geruite pak was iets dat ik heel graag wilde hebben. De broek had ik al, maar ik heb besloten het jasje nu ook te kopen. Het klassieke grijs-gestreepte jurkje is erg mooi en prima te combineren met sportieve laarzen of elegante pumps. De beide wintermantels zaten heerlijk en de lichte winterjas bleek ondanks mijn twijfels toch goed met mijn haar te matchen.

Het poseren is niet iets wat ik dagelijks doe maar het was uiteindelijk superleuk om te doen, vooral heel grappig bij de letters van IAMSTERDAM. We hebben veel plezier gehad en de foto’s samen met mijn dochter zijn ook een mooie herinnering. 

 

Marrit Velt

 

Marrit Velt vertelt: Ik kom sinds het allereerste begin bij Carla. Destijds studeerde ik nog voor docent lichamelijke opvoeding en woonde ik in Oost. Ik kwam er niet heel vaak, ook wel logisch als je de hele dag in sportkleding loopt , maar wel als ik iets bijzonders zocht. Mijn 'leasevader' (met doorlopend contract) Jaap wist als eerste van het bestaan van Carla. Wij gaan graag af en toe heel lekker en chic uit eten. Dus hup, naar de Middenweg! Daarna ging ik samen met mijn moeder en waar zij nog altijd wat vaker langsgaat, haak ik af en toe aan. Het is gezellig samen rond te kijken en we hebben al een aantal jurkjes 'samen' gekocht. Dan is in de winkel al bepaald in wiens kast het als eerste hangt. Inmiddels heb ik als afdelingsleider op een middelbare school ook een andere garderobe. Het leuke aan de winkel van Carla vind ik dat er zowel hele nette kleding hangt als jurkjes die toegankelijker zijn en kleding waar je meerdere kanten mee op kan. Het pak in de fotoshoot kan leuk met een sneakertje, maar met een pump is het alweer een hele andere look. De shoot was erg leuk om samen te doen. Allebei best wat ongemakkelijk en daardoor moesten we ook juist wel weer lachen.
"

 

 

Hanna en Anne-Renée Wahab

 

Anne-Renée 

Anne-Renée is 24 jaar en studeert aan de Hogere Hotelschool. Ze is met haar eindscriptie bezig. Ze woont in Amsterdam en ze blijkt een prachtig model te zijn! 

 

"De vrolijke kleurrijke jurken van Carla roepen mij naar binnen, maar Carla is gevaarlijk voor degene die alleen denkt te gaan kijken. Zodra er weer een jurk opeens per ongeluk om mij heen valt ben ik altijd op slag verliefd en neem ik 'm mee. Daar kan ik niets aan doen; het is een eigenschap die ik heb geërfd van mijn moeder . Samen flaneren we dan ook regelmatig door de winkel om de nieuwe, altijd elegante en vrolijke jurken te ''bekijken''. Mijn moeder heeft er een handje van ook daadwerkelijk álle jurken te passen. Dat is de reden waarom ik zo graag met haar daar naartoe ga! Eigenlijk staat alles haar goed, maar af en toe kunnen we niet anders dan lachen wanneer ze met, een voor haar, zeer onflatteuze jurk het pashokje uitspringt. Dit is zo'n jurk die ze per se  wilde proberen waarvan Carla natuurlijk allang had gezien dat het geen fraai plaatje zou worden. 
Het om beurten passen en keuren van de oufits in combinatie met de unieke jurken en de persoonlijke aandacht van Carla levert uiteindelijk  een gezellige middag en een fantastisch resultaat op. Zo lopen mama en ik altijd als twee zonnetjes met een nieuwe lievelings outfit naar buiten :) ! 
Na zo'n succesvol uitje drinken we een borrel om de hoek, wat bij ons vaak nog wel eens kan uitlopen op diner en soms zelfs, eventueel, op een hele gekke vrijdagavond, in een nazakkertje bij Ruk en Pluk. Ze is mijn moeder, maar ook wel een beetje mijn vriendin. Ze is vrolijk, een beetje gek en de liefste. Ze is voor mij een voorbeeld en ik hoop dat ik later net zo stijlvol door het leven paradeer als zij".

Hanna Wahab

Hanna is beleidsadviseur medezeggenschap bij de Noordwest Ziekenhuisgroep. Zij werkt in Alkmaar. Als adviseur medezeggenschap werkt zij voor en geeft zij advies aan de ondernemingsraad, verpleegkundige adviesraad en cliëntenraad.

Zij is getrouwd en heeft een dochter, Anne-Renée en een zoon.  Hanna woont sinds 4 jaar weer in Amsterdam nadat ze toen de kinderen klein waren in Castricum waren gaan wonen. Sinds ze weer in Amsterdam woont komt ze bij Carla. Eerst met haar man, maar de laatste tijd ook met haar dochter of met vriendinnen.

 

© 2016 - 2023 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel