Klant als model 2020

    

 

Anne Margriet en Lisette zijn uitvaartbegeleidsters. Ze hebben samen het bedrijf rooshert. Ze zijn al jaren in Amsterdam gevestigd en werkzaam maar sinds een paar maanden is hun vestigingsadres verhuisd naar het Entrepotdok (Artis) en dus zijn ze als het ware 'nieuw' in dit deel van de stad. Anne Margriet bedacht dat een fotoshoot bij mij bij zou kunnen dragen aan meer naamsbekendheid in de buurt. Dus kwamen ze voor visagie, een nieuwe jurk en een fotoshoot. Goed idee toch, een fotoshoot zodat hun bedrijf bij mijn volgers onder de aandacht komt en ik mooie foto’s heb om mijn collectie te laten zien.

 

 

Su Mee Tan

“Ik kom graag bij Carla. Uiteraard vanwege de prachtige kleding, maar vooral vanwege Carla zelf. Ze komt regelmatig met kleding die ik zelf misschien niet had uitgekozen omdat ik niet teveel wil opvallen. Ik vertrouw haar, omdat ik weet dat ze ook eerlijk zegt als iets mij niet staat. In de kleding van Carla voel ik mij vrouwelijker en zelfverzekerder, waardoor ik wel durf op te vallen.

Eigenlijk doen Carla en ik wat dat betreft vergelijkbaar werk. In mijn coaching help ik mijn cliënten het zelfvertrouwen te vinden om zichzelf en hun ideeën zichtbaarder en overtuigender te presenteren. Dat kan niet als je je onopvallend gedraagt of je zelfs verstopt.

De fotoshoot was een beetje buiten mijn comfort zone, ook weer omdat je je niet kunt verstoppen voor de camera. Juist daarom wilde ik het graag doen.”

     

Marieke werd door Maud uitgenodigd om mee te gaan voor visagie en een fotoshoot. Zelf zou ze daar niet op gekomen zijn, zei ze, maar ze vond het erg leuk. Marieke van der Merche is initiatiefnemer van Gemeentebeleving, een organisatie die impactvolle belevingen organiseert voor gemeenten die vooruit willen.Maud Janssen is image consultant en personal stylist. Ze geeft sinds 8 jaar stijl- en imago-advies en doet ook kleuranalyses voor haar klanten. Haar doel is haar klanten meer zelfvertrouwen te geven met de juiste kleur en stijl, passend bij wie zij zijn en wat ze willen uitstralen. Op een positieve manier wil ze samen met de klant een duurzame garderobe opbouwen met items die ze mooi staan én waar ze gelukkig van worden!

 

 

Daniela Oprea is nucleair geneeskundige, werkzaam bij de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum in Amsterdam, locatie VUmc. Haar onderzoek richt zich op prostaatkanker.

We hadden de zondag in november toen ze in de winkel was een gesprek over ambities, deeltijdwerken, promoveren, gelijke beloning en (on)gelijkheid van kansen voor vrouwen. Daniela werkt fulltime en combineert dat met een gezin. Ze heeft tijdens haar promotie 4 dagen gewerkt, totdat ze zich realiseerde dat ze eigenlijk 5 dagen werkte en 4 dagen kreeg uitbetaald. Dat heeft ze veranderd. Volgens Daniela is er nog lang geen gelijkheid voor vrouwen op de arbeidsmarkt. En ze zou heel graag mentor willen zijn van jonge ambiteuze vrouwen. Haar ervaringen en haar kennis kan ze op deze manier inzetten om andere vrouwen verder te helpen in de academische wereld. Ik vind dat een mooi idee en ik ga met haar kijken of we samen dit op kunnen zetten.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, zitten en schoenen

© 2016 - 2024 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel