Bij Carla

In februari 2007 ben ik gestart met mijn modewinkel Carla aan de Middenweg 34 in Amsterdam. Mijn inzet was dat de winkel onderscheidend moest zijn en daarom heb ik gekozen voor een selectie van merken die je niet overal tegenkomt. En ik heb gekozen voor vrouwelijke mode, dus kleurrijke jurken en pakken voor zakelijke- en feestelijke gelegenheden. Niet alleen in het aanbod moest de winkel zich onderscheiden maar ook qua sfeer.  Als je de winkel binnenkomt zie en voel je dat het anders is door de inrichting,  de kleuren, de stoffen en door de aandacht die wij aan de klant  besteden. Dat hier met veel liefde en aandacht  een collectie wordt samengesteld, ieder seizoen weer, wordt meteen duidelijk. Verder vinden wij het belangrijk dat de sfeer in de winkel rustig en relaxt is. Wij geven je alle ruimte, dringen niets aan je op en laten je in je waarde. Toch moet je niet verbaasd zijn als je met iets de deur uitgaat waarvan je van tevoren nooit had kunnen bedenken dat je zoiets zou uitkiezen. Verder hebben we natuurlijk ook mooie accessoires zoals sieraden, tassen, sjaals. En leuke hebbedingen als nagellak.

Dat het gelukt is de ambitie om onderscheidend te zijn waar te maken werd mede duidelijk toen Carla werd opgenomen  in de lijst van 40 beste kledingwinkels van Nederland die in april 2014 in NRC Lux werd gepubliceerd. De zakelijke jurkjes zijn het `unique selling point` van Carla, vrouwelijk, aansluitend, kleurrijk, maar altijd representatief en vaak met een bijpassend jasje of vestje, aldus Milou van Rossum in  het NRC.

Veel belangrijker is dat ik iedere dag van klanten hoor dat de collectie zo bijzonder is en dat je zo goed geholpen wordt.

De labels van Carla komen eigenlijk uit bijna alle landen in Europa: Italië, Spanje, Frankrijk, België, Engeland,  Duitsland, Zweden en Denemarken. De stijl is net zo divers: van romantisch tot stoer, van sexy tot zakelijk, van extravagant tot ingetogen.

We hebben in onze collectie jurken voor zowel op het werk als voor feestelijke gelegenheden (bruiloften, gala, black-tie, cocktail) en voeren de maten 34, 36, 38, 40 en 42.

 

 Carla is Obviously not Casual

Life is too short to wear boring clothes

Buy less, choose well, make it last.n deze video's krijg je een beeld van hoe het is bij Carla in de winkel. Als je bij mij binnenkomt zie en voel je dat het anders is, intiem, vriendelijk, kleurrijk, rustig, alsof je op visite bent. Ik sta voor je klaar en help je met de zoektocht naar een mooie jurk voor een speciale gelegenheid. Of een mooi pak of  juist een jurk voor iedere dag. De variatie aan merken zorgt ervoor dat ik veel stijlen en kleuren in de collectie heb. Ook vast de stijl die bij jou past. Want dat staat altijd centraal, ik zoek samen met jou iets wat bij jou past en bij de gelegenheid waarvoor je iets nodig hebt.

Veel vrouwen zeggen dat ze iets kiezen wat ze nooit zelf uit het rek zouden hebben gepakt. Daardoor zijn ze blij verrast. Laat jij je ook verrassen en kom gezellig langs.

 

 

© 2016 - 2024 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel