Klant als model 2024

Sandra Deira komt al sinds 2011 bij Carla.

Sandra is in Suriname geboren, toen ze 1,5 jaar was naar Nederland gekomen met haar familie. Op verschillende plekken gewoond, van Het Gooi tot Amsterdam West, en nu woont ze met man en kinderen op ijburg en heeft ze een bloeiend bedrijf. Gezondheid en gezond leven is haar passie, zowel in haar eigen leven als met haar bedrijf. Ze wil graag iedereen op weg helpen naar een gezonde leefstijl.

 

Toen Sandra de eerste keer bij me kwam was ze halverwege de veertig. Nu is ze net zestig geworden. Ik heb ook klanten die met hun baby bij me kwamen en die nu een volwassen kind hebben. Ik zie ze nog spelen op het kleed. Ik heb nog steeds kinderspeelgoed in de winkel en af en toe pak ik dat nog. Hoewel nu vaak de telefoon voor de nodige afleiding zorgt. Sandra nam haar kinderen niet mee maar komt wel vaak met haar man Mike.

Het is mooi om op deze manier betrokken te mogen zijn bij hun leven.

 

Maryse Ent

Marise woont in de watergraafsmeer en werkt bij de gemeente Amsterdam. Ze loopt regelmatig even bij mij binnen om te kijken of er iets moois is voor haar. Ze draagt maat 34 en die maat heb ik altijd, maar vaak valt het voor haar wat ruim.

 

 

© 2016 - 2024 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel