Kleuradvies

Kleuradvies

 

Op zaterdag 26 oktober is de kleurstyliste in de winkel geweest om kleuradvies te geven. Er is nog geen nieuwe datum bekend. Als je belangstelling hebt, stuur dan even een mail en dan hou ik je op de hoogte.

Adinda Verhoeff is onze kleurstyliste

Door de unieke combinatie van je gezicht, huid, ogen en natuurlijke haarkleur bekijken we samen welke kleurnuances daar het beste bij passen. Met behulp van verschillende kleurdoeken ontdek je welke seizoenskleuren jouw uitstraling versterken en hoe je hiermee verrassende combinaties kunt maken. Ook ontdek je hoe je de kleuren kunt gebruiken om tot een praktische en modieuze, goed afgestemde garderobe te komen. Eentje die zo is opgebouwd dat je met minder kleding, veel meer kunt doen.

Kleurenwaaier

Voor ieder seizoenstype is een kleurenwaaier beschikbaar met 96 kleuren die bij jou passen. Je krijgt deze in een stijlvol etui mee naar huis. Zo is die makkelijk mee te nemen als je gaat shoppen. Een onmisbaar hulpmiddel waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Wat levert een kleuradvies jou op?

> Met je beste kleuren maak je een spetterende eerste indruk.
> Door de kleurbalans in je kledingkast kun je met minder kleding meer combineren.
> Je herkent de kleuren die je minder goed staan en begrijpt waarom dit zo is.
> Je ogen gaan meer stralen door de juiste kleuraccenten
> Geen miskopen meer!

Inmiddels hebben al veel klanten van Carla een kleuradvies gekregen en zij zijn blij want je weet dan precies welke kleuren het mooist bij je staan en je uitstraling versterken. Ben jij ook benieuwd? Hou dan deze pagina in de gaten of abonneer je op de Nieuwsbrief. Dan weet je precies wanneer de kleurconsultente er weer is. Je kunt ook een berichtje sturen als je belangstelling hebt. De kosten zijn vanaf 35 euro. Graag via info@carlavoorvrouwelijkemode.nl.

 

© 2016 - 2020 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel