Pop- up vintage jewelry, de Droomfabriek

De tweede pop-up is met Trudy de Jong van de winkel de Droomfabriek. Sommige van jullie kennen de winkel de Droomfabriek misschien nog van hier vlakbij, op de kade. Ik kwam regelmatig bij haar en heb nog steeds de prachtige broches die ik toen bij haar heb gekocht. Maar daar zit Trudy niet meer, ze heeft nu, samen met haar man, een prachtige winkel op de Nieuwe Spiegelstraat, in het centrum. Prachtige vintage sieraden, juwelen, meubilair, sjaals en tassen heeft ze daar. Voor de pop-up neemt Trudy oorbellen, broches, kettingen en armbanden mee. De pop-up opening is op woensdagavond 29 november. Trudy zal over de juwelen, de customjewelry, uitleg geven. En ze zal ook vertellen hoe ze aan al deze schatten komt!
Ik hoop dat je net zo enthousiast zult zijn als ik over deze prachtige sieraden en dat je zin hebt om te komen. Voor de woensdagavond moet je je inschrijven. De donderdag, vrijdag en zaterdag, 30 november 1 en 2 december kun je gewoon langskomen.
Ook weer een mooi moment om een geschenk te kopen voor jezelf of iemand anders voor de feestdagen. 

  • Opening Pop- up vintage jewelry van de Droomfabriek
    Opening Pop- up vintage jewelry van de Droomfabriek

    De tweede pop-up is met Trudy de Jong van de winkel de Droomfabriek. Sommige van jullie kennen de winkel de Droomfabriek misschien nog van hier vlakbij, op de kade. Ik kwam regelmatig bij haar en heb nog steeds de prachtige…

© 2016 - 2023 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel