Bij Carla

Als je de winkel binnenkomt zie en voel je dat het anders is, door het aanbod van jurken, de inrichting, de kleuren, de stoffen en door de aandacht die ik aan jou besteed. Dat hier met veel liefde en aandacht  een collectie wordt samengesteld, ieder seizoen weer, wordt meteen duidelijk. Verder vind ik het belangrijk dat de sfeer in de winkel rustig en relaxt is. Bij mij krijg je alle ruimte, ik dring niets aan je op. Toch moet je niet verbaasd zijn als je met iets de deur uitgaat waarvan je van tevoren nooit had kunnen bedenken dat je zoiets zou uitkiezen. Ook vind je bij Carla een wisselende collectie accessoires, zoals tassen, sieraden, sjaals en handschoenen

 

Op 17 februari 2007 opende ik, Carla,  mijn winkel  en maakte ik mijn droom waar: een modezaak met alleen maar mooie jurken met de missie om de Nederlandse vrouw mooier en vrouwelijker te kleden.

Inmiddels laten vele vrouwen zich door mij. De meeste klanten komen voor een zakelijke outfit. Veel van deze vrouwen bekleden functies in het zakenleven. Zij zijn consultant, advocaat, manager, directeur, hoogleraar, leden van Raden van Bestuur, toezichthouders, docent, coach, ambassadeur. Zij zijn vaste klant en komen ieder seizoen hun garderobe aanvullen met mooie stuks. Daarnaast komen er veel vrouwen naar Carla voor de meer feestelijke jurken: voor een bruiloft,  promotie,  oratie,  gala of  première, een rode loper of een opening. Ook zij slagen bijna altijd! Klanten van Carla komen niet alleen uit Amsterdam en omgeving, Carla trekt vrouwen uit het hele land.

Zeker ook nadat mijn winkel in april 2014 in NRC lux stond als een van de 40 beste kledingwinkels van Nederland. Bij deze keuze speelde een rol dat mijn winkel Carla uniek is in het aanbod van zakelijke en feestelijk jurken in het midden-hoge segment. Een jurk bij mij kost tussen de 100 en 300 euro.

 

 

 

© 2016 - 2021 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel