Winkelen op afspraak

In deze periode met het corona virus begrijp ik het als je niet wilt komen winkelen om alle risico's op verspreiding zo klein mogelijk te houden. Eventueel kan je een afspraak maken zodat jij en ik alleen in de winkel zijn.

We houden ons aan alle hygiëne voorschriften en we hebben alle tijd. Je kunt rustig passen, kijken wat je leuk vindt, en ik help je natuurlijk. Wel op 1,5 meter afstand maar ik ben er helemaal voor jou. Even uit de stress die deze tijd met zich meebrengt. Natuurlijk een drankje en een hapje erbij. We maken er een fijn moment van.

We hebben ook een extra mogelijkheid toegevoegd. Je kunt via de webshop een keuze maken voor de items die je zou willen passen. Je checkt dan uit met : Betalen bij afhalen. Bij opmerkingen zeg je dat je een afspraak wilt maken. Je kunt dan naar de pagina Winkelen op afspraak een afspraak inplannen. Ik hang dan alles klaar wat je hebt aangeklikt. Je kunt dat allemaal passen en je keuze maken. Op afspraak betekent dat je alleen in de winkel bent. Je mag een partner of vriendin of familielid meenemen.

 

 

© 2016 - 2020 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel