De Nederlandse vrouw en haar winterjas

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende

De Nederlandse vrouw en haar winterjas

Zoals je weet verkoop ik niet alleen de mooiste jurken, maar ook de mooiste jassen. Vrouwelijk, van wol of een wol mengsel. Italiaans met driekwart mouw, of uitlopend met alleen een knoop boven. En liefst in opvallende kleuren. De gemiddelde Nederlandse vrouw wil echter een parka, een zwarte of een gewatteerde jas (een soort dekbed van polyester), zodat je ermee in de regen en op de fiets kunt. Logisch, want Nederlandse vrouwen fietsen veel en vaak in de regen….

Ik heb al een hele taak om de Nederlandse vrouw niet alleen op een feestje, maar iedere dag in een mooie vrouwelijke jurk te krijgen. De opdracht om de Nederlandse vrouw in de winter de straat op te krijgen in een mooie jas is minstens zo uitdagend!

Zelf word ik blij als ik een mooi geklede vrouw op straat zie. En ik denk dat iedereen daar wel blij van wordt. Een mooi gesneden jas, liefst in een mooie kleur, fleurt het hele straatbeeld op. En dat kunnen we in de herfst en winter wel gebruiken. En volgens mij word je er zelf ook blij van als je in een mooie jas loopt.

Ik vind het vaak best moeilijk om, als ik mijn mooie jassen laat zien, te horen " Prachtig, maar daar ga ik niet in lopen… " Dan snap ik dat niet. Waarom wil je er niet mooi bijlopen? Val je dan te veel op? Loop je naast je schoenen? Gooi dat Nederlandse ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ toch van je af! En ga jezelf lekker te buiten aan een mooie, nieuwe, vrouwelijke, niet-praktische winterjas!

© 2016 - 2020 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel