Geen uitverkoop meer

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

Geen uitverkoop meer

Heel veel winkels zijn de afgelopen weken gestart met de uitverkoop. Ik niet. Dat was je wellicht al opgevallen. Ik wil het graag toelichten. Vorig jaar december heb ik in de Nieuwsbrief aangegeven dat ik stop met de traditionele vorm van uitverkoop. De inspiratie hiervoor is:

Choose well, buy less

Want volgens veel onderzoeken kopen we veel maar: hangen onze kledingkasten vol, ook met kleding die nog nooit is gedragen; komt kleding die we weg doen niet goed terecht; wordt veel kleding weggegooid en vernietigd; zijn de omstandigheden waaronder kleding wordt geproduceerd nog steeds lang niet overal goed; zijn veel grondstoffen voor kleding schadelijk voor het milieu; is goedkope kleding vaak kwalitatief slecht.

In de Nieuwsbrief heb ik je willen laten zien dat je door kleding te kopen bij Carla een goede keuze doet, mocht je meer willen letten op duurzaamheid. Ik let namelijk op wat mijn labels doen aan duurzaamheid. Ik let ook op de kwaliteit van de kleding, die moet goed zijn, zodat je jarenlang plezier hebt van de jurken. De jurken zijn elegant en tijdloos en ook daarom kun je ze heel lang dragen. Kleding van Filippa K die je bij Carla gekocht hebt en niet meer draagt kun je bij Carla inleveren en dan ontvang je een voucher waarmee je 15% korting krijgt op de volgende aankoop van iets uit de collectie van Filippa K. Verder organiseer ik regelmatig inruilacties en laatst heb ik weer een ruilbeurs georganiseerd.

Tijdloze elegantie

 

Dus geen uitverkoop meer

Duurzaamheid, Choose well, buy less, betekent dus dat ik op een andere manier de uitverkoop organiseer. Niet meer een lange periode met oplopende kortingen bij meer stuks of gedurende de uitverkoop. Uitverkoop krijgt een andere vorm, namelijk die van exclusieve aanbiedingen voor mijn vaste klanten, voor jou dus. In de toekomst zal ik vaker met speciale aanbiedingen voor vaste klanten gaan werken (denk aan inleveracties, ruilbeurs, verkoop van kleding van eerdere seizoenen). Dus hou je Nieuwsbrief en Facebook in de gaten. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet en wil je wel op de hoogte blijven van de exclusieve aanbiedingen en acties, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

© 2016 - 2020 carla | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel